fyra blev fem!

Välkommen till familjen Jin!
I torsdags anlände äntligen Pandas bebis från Skövde till oss, efter många om och men med tågstörningar. Vi är såå glada att hon är här! Även Lilla My.

Madi Banja

 Älskar fan Madi Banja och alla hans låtar.
Denna låten spelar jag mest just nu.
 
 
        

Jin

Idag för exakt en vecka sedan var jag och träffade Jin, en av våra hankatters bebisar. Hon ska flytta till oss om 6 veckor! längtar såå ♥

INSPO

inep

fin vy från balkongen


Jin

Åh jag är kär! inte bara i min pojkvän, utan lilla Jin. En av Pandas bebbar som föddes nu i början av året. Hon är en perser och är så megafin. Funderar på att ta mig an henne, men vi får se.

mysimys med Mysan

 
 
 

Skönt att vara hemma

Var sovande jour på jobbet inatt, blev inte många timmar sömn. Jag har lite svårt att somna när jag är borta. Det var sååå skönt att komma hem! vräkte i mig sushi och somnade i soffan.

Mina kärlekar

De jag älskar mest ♥ (+ Lilla My)
Grabbarna är riktiga latmaskar

här vill jag bo


Åkersborgs Shanghai Jin - kärlek


kirrat septum

Sådärja! nu har man äntligen bokat tid för septum. Äntligen slipper jag min fakepiercing.. Ska sätta in en rak barbell, så att den inte syns under läkeprocessen. VIll kunna dölja den när jag arbetar.
 

Hairjazz

Jag fick precis ett meddelande från Posten att mitt paket har kommit!
Det ska innehålla schampo och Balsam i märket Hairjazz, då de utlovar att håret ska växa mycket snabbare.. Jag har köpt så att det räcker för en månad, och tänkte ta före och efter bilder till er en gång i veckan med min recension. wooho!
 
Här är en bild från när det var nysnaggat..

fifan

Hade sämsta dagen idag asså, bussen körde ifrån mig så att jag fick stå 45 minuter till i kylan och vänta på nästa buss.. spillde ut min latte i hela busskuren och ut på vägen, blev försenad till jobbet och nu är jag sjuk och har feber. Jippie!

Cravings

Är så sjukt sugen på att göra naglar..köpa nytt smink, bleka tänderna, göra fransar osv!
Har hittat en superbra sida! Cultbeauty, kika! det finns massa bra makeup.
Bilder från weheartit

RSS 2.0